L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888
  xerox-service-partner xerox_autihorised_partner_accreditedxerox-service-partnercolorama

Xerox a lansat şi noua generaţie de prese digitale – Versant 180 şi Versant 3100

0

Odată cu cea mai mare schimbare de flotă din istoria de peste 100 de ani a Xerox (vor apărea 29 de echipamente noi până în vară!), compania americană lansează şi cea mai nouă generaţie de prese digitale, denumite în continuare Versant.

Astfel Versantul 80 va fi înlocuit de echipamentul Xerox Versant 180 Press, ale cărui specificaţii tehnice le găsiţi aici, iar Versantul 2100 face schimb cu Xerox Versant 3100 Press, pe care îl puteţi analiza în detaliu aici.

La fel ca în cazul echipamentelor de birou Xerox, trecerea preselor digitale la o generaţie mai nouă înseamnă o productivitate mai accentuată, o conectivitate mai bună cu ceea ce înseamnă dispozitive mobile şi servicii de cloud, o dezvoltare continuă a softurilor prin aplicaţii inteligente, toate acestea rezultând într-o apropiere mai mare de tine şi de afacerea ta, eficienţă maximă şi costuri reduse.

Presele Versant dispun de module de productivitate, automatizare și finisare inline, ceea ce le-a transformat în echipamente de bază în mii de tipografii și departamente interne de producție din întreaga lume,” spune Ragni Mehta, vice președinte și manager general, Cut Sheet Business, Xerox.

Noua familie de prese Versant oferă (via Xerox.ro):

Mai multă performanță – Presele oferă cicluri de funcționare prelungite și pot imprima între 80 și 100 de pagini pe minut, pe hârtie cu grosimi de până la 350 gsm. Tehnologiile integrate, cum ar fi Registration Alignment și Production Accurate Registration, asigură o aliniere perfectă și o densitate uniformă.

Mai multe opțiuni de alimentare și finisare
– Funcțiile avansate de alimentare permit cicluri de funcționare neîntreruptă mai lungi, iar funcțiile de finisare includ Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold Trimmer și Xerox Two-Sided Trimmer.


O mai bună calitate a imaginii – Rezoluția Ultra HD și tehnologia 10-bit asigură de patru ori mai mulți pixeli pe pagină decât orice alte prese. Tehnologia încorporată Xerox Confident Color folosește Full Width Array pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii.

Pentru a afla mai multe despre ce costuri implică achiziţionarea şi întreţinerea preselor digitale Versant, ne puteţi contacta prin chat, mail sau telefon.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea