L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Be Brilliant! Presa digitală Xerox Iridesse, lansată şi în România

0

Echipamentul de producţie Xerox Iridesse, care face parte din cea mai nouă generaţie de prese digitale, a fost lansat şi în România  şi înlocuieşte maşinile Xerox 800i/1000i.

Xerox vine cu încă premieră în industria imprimării – o presă color de mare viteză, cu șase stații, care combină imprimarea în patru culori cu până la două tonere speciale, dintr-o singură trecere.

Sub sloganul “Be Brilliant”, compania americană anunţă că presa de producție Xerox Iridesse este singura presă digitală care poate imprima folosind toner în nuanțe metalizate de auriu sau argintiu, CMYK și toner transparent sau alb dintr-o singură trecere, oferindu-le furnizorilor de servicii de imprimare un avantaj uriaș pe piața competitivă a imprimării digitale de producție, conform xerox.com.

iridesse-culori be brilliant

Ce noutăţi aduce Xerox Iridesse pentru tiparul digital:

· Viteză de imprimare: 120 ppm

· Imprimare la viteză nominală cu CMYK + 2 culori speciale simultan

· Hârtie de pana la 400 gsm

· Rezoluţia de procesare Ultra HD 1200x1200x10 biti

Un video de prezentare, broşura echipamentului, product explorerul şi formularul de cerere de ofertă le găsiţi în PAGINA PRODUSULUI XEROX IRIDESSE

„Iridesse poate face lucruri pe care nicio altă presă de producție digitală nu le poate produce, dar ceea ce poate face pentru clienții noștri este cel mai important. Am creat această presă pentru a putea adăuga efecte speciale digitale la costuri accesibile și în cadrul unor fluxuri de lucru simplificate, astfel încât clienții noștri să poată profita de oportunitățile pe care le oferă piața și să își dezvolte business-ul”  – Ragni Mehta, vicepreședinte și general manager, Cut Sheet Business, Xerox.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up