L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Cum a fost la “Maramureş, play cu Xerox!”, un eveniment dedicat serviciilor de print şi organizat de Roxer Grup

0

Roxer Grup, premium partner Xerox România, a organizat, la finalul lunii noiembrie, evenimentul “Maramureş, play cu Xerox!”, primul dintr-o serie dedicată companiilor şi instituţiilor din Transilvania care doresc să înţeleagă, să testeze şi să profite de servicii de print, dar şi de noua generaţie de echipamente Xerox.

Cuvintele cheie ale întâlnirii au fost “Optimizarea, reducerea, controlul costurilor de imprimare” şi “accesul la tehnologie de ultimă generaţie”. 

Specialiştii de la Roxer Grup, Xerox România, Comelf şi Infrasoft au vorbit, în faţa reprezentanţilor unor companii şi instituţii importante din Maramureş, despre ce înseamnă serviciile de print, ce presupune un audit specializat pentru identificarea specificului de imprimare şi au prezentat cifre şi statistici care arată însemnătatea serviciilor de print într-o companie/instituţie care vrea să se reinventeze sau să se dezvolte.

servicii-xerox-prezentare-sudor

Departe de noi gândul de a considera business-ul o joacă, dat fiind îndemnul PLAY din numele evenimentului, dar noua generaţie de servicii de tipărire Xerox, împreună cu echipamentele de print din ce în ce mai inteligente, ne dau şansa să gestionăm cu mult mai uşor costurile şi timpul companiilor noastre, când vorbim de fluxul de lucru şi de arhivarea documentelor.

Roxer Grup

Întâlnirea găzduită de Castelul Transilvania a fost relaxantă, într-o atmosferă prietenoasă, dar unde s-a vorbit aplicat despre ce sunt şi ce nu sunt serviciile de print, despre reducerea costurile de tipărire într-o companie şi despre o organizare (arhivare) mai bună a documentelor.

baia-mare-3baia-mare-5

PROGRAMUL EVENIMENTULUI “Maramureş, play cu Xerox!”

Câteva cuvinte înainte. Cine suntem şi de ce v-am invitat aici

IONUŢ POP, Account Manager Roxer Grup

Xerox Managed Print Services – Servicii de administrare a imprimării

FLORIN SUDOR, XPPS Manager Xerox Romania

Serviciile de print din perspectiva clientului

AURELIAN ŞUTEU, Comelf

Transformarea industriei de echipamente pentru birou

BOGDAN COBUZ, EB Product Marketing Manager Xerox Romania

Automatizarea fluxurilor de documente în organizație

ADRIAN PARASCHIV, consultant Infrasoft

Următorul eveniment organizat de Roxer Grup în parteneriat cu Xerox, unde serviciile de print vor avea din nou un rol important, va fi la Cluj-Napoca, în luna februarie a anului viitor.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up