L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

De 4 ori mai mulţi pixeli! Calitate uluitoare a imaginii prin tipărire ultra HD cu noile prese digitale Xerox Versant

0

Xerox Versant tipăreşte la o calitate Ultra HD şi viteze uimitoare.

Ştiţi deja că Xerox a lansat în 2017 noua generaţie de prese digitale Versant, echipamente de bază în mii de tipografii și departamente interne de producție din întreaga lume. În continuare, vom vorbi despre caracteristicile noii generaţii de echipamente Versant şi beneficiile pe care presele digitale le pot aduce companiei tale.


Xerox Versant 180 si Xerox Versant 3100 ating un nou standard al calităţii imaginii cu tehnologia revoluţionară Ultra HD, furnizând de patru ori mai mulţi pixeli decât concurenţa, în timp ce imprimă la viteze uimitor de mari.

Este o combinaţie de tehnologii de succes, care include tonerul EA (Emulsion Aggregation), rezoluţia de imprimare 2400 x 2400 dpi cu rezolutia de procesare 1200 x 1200 x 10-bit RIP și tehnologia avansată Compact Belt Fuser care oferă cantitatea exactă de căldură consistentă și presiune pentru stocul necesar.

De la prima până la ultima imprimare, fiecare operaţiune este redată cu detalii, claritate și luminozitate incredibile.

Roxer Grup, principalul partener Xerox în Transilvania, îţi stă la dispoziţie pentru o discuţie, la telefon sau face-to-face, despre echipamentele Xerox Versant şi despre câştigurile imediate sau pe termen lung pentru afacerea ta. Solicită acum o discuţie cu unul dintre consultanţii Roxer Grup – Dan, Ionuţ sau Karoly –  prin mail, chat sau telefon.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Scroll Up