L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Roxer şi Xerox au prezentat serviciile de imprimare şi la Oradea – FOTO

0

Roxer Grup şi Xerox România au organizat, la Oradea, “Bihor, be smart! by Xerox”, al doilea eveniment dedicat serviciilor de print, după cel din Baia Mare de la finalul anului trecut. Câteva dintre cele mai importante companii din Oradea şi judeţul Bihor au fost prezente la hotelul DoubleTree by Hilton pentru a afla mai multe despre serviciile de imprimare, dar şi despre noua gamă de echipamente Xerox.

Dan Moldovan, directorul comercial al Roxer Grup, a deschis seria prezentărilor cu un scurt istoric al firmei noastre, principalul partener Xerox în Transilvania, acreditat MPS (Managed Print Services) şi Xerox Service Partner. Din portofoliul nostru de servicii de print fac parte companii precum Tenaris, Autonet, Terapia, Comelf sau Energobit.

Florin Sudor, XPPS Manager Xerox România, a vorbit despre beneficiile pe termen scurt, mediu şi extins ale companiilor care folosesc Serviciile de Print Xerox (XPPS). Merită să citiţi prezentarea lui Florin Sudor, AICI.
3 colaj speakeri micGeorgeta Herdean, IT Manager la Apele Române Oradea, a vorbit publicului din perspectiva clientului de servicii de imprimare şi a explicat ce a însemnat pentru instituţia din care face parte decizia de a demara proiectul XPPS cu Roxer. Pe scurt: eficientizarea fluxului de lucru cu documentele şi reducerea costurilor de tipărire.

Prezentarea lui Ionuţ Baciu, Business Partner Manager Xerox Romania, s-a concentrat pe mai multe cuvinte cheie din ceea ce înseamnă brandul Xerox:  istorie, performanţă, experienţă, tehnologie, inovaţie, concluzionând că o companie care încheie un parteneriat cu Roxer şi implicit Xerox are acces instant la fiecare dintre ele.

Baciu a prezentat şi noua gamă de echipamente Xerox, lansate anul acesta şi în România, imprimante şi multifuncţionale unice în piaţa mondială de printing, la momentul actual.
4 colaj ghetau micDe sesiunea demo cu noile echipamente Xerox, Versalink şi Altalink s-a ocupat Bogdan Gheţău, Office Product Consultant Xerox Romania. Vedeta dimineţii de 13 iunie a fost aplicaţia Xerox Easy Translator, prin care utilizatorul poate traduce un document în mai mult de 40 de limbi, direct din imprimantă.

Xerox lansează anul acesta 29 de imprimante și multifuncționale noi, toate funcționând pe baza tehnologiei ConnectKey, platformă software care transformă clasicele imprimante și echipamente multifuncționale în adevărati asistenți inteligenți, conectați la mediul de birou. 

Acestea fiind povestite, mulţumim invitaţilor, partenerilor de la Xerox şi hotelului DoubleTree by Hilton pentru ospitalitate, implicare şi profesionalism şi încheiem cu o veste bună: la finalul acestui an, la Cluj, Roxer şi Xerox România organizează un nou eveniment de anvergură dedicat serviciilor de print şi echipamentelor de birou.

Keep in touch!

2 colaj clienti mic

5 colaj mancare mic

Thumbs-up pentru expoziţia culinară de finger food de la Hilton Oradea!

6 colaj cadouri mic

Invitaţii noştri au primit, la final, hamace pentru o vară relaxantă, la umbră, unde pot să se gândească în linişte la parteneriatul cu Roxer şi Xerox :).

7 colaj generic mic

O parte din echipa Roxer Grup, diviziile Cluj-Napoca şi Oradea.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up