L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Iluzia tonerului de imprimantă “mai ieftin”. 3 motive pentru care falsa economie la toner va ajunge să te coste mai mult

0

Eşti managerul unei firme şi cauţi noi modalităţi de a micşora costurile activităţii de print în afacerea de care te ocupi. E firesc. O soluţie la care te vei gândi, cu siguranţă, e să nu mai cumperi tonerul de cea mai bună calitate cu care te-ai obişnuit şi să începi să cauţi variante mai ieftine, pe internet. Ok, dar cei de la Xerox îţi spun un “secret”: un toner mai ieftin (toner compatibil sau reumplut) te va costa mai mult pe termen lung.

De fapt, te va costa în trei moduri mari şi late:

1. Printuri de calitate slabă – înfăţişarea companiei tale nu va fi aceea pe care ţi-o doreşti. Nimeni nu vrea să intre într-o şedinţă cu documente palide şi mânjite.

2. Scurgeri de toner – motivul pentru care printerele se blochează şi uneori se şi strică. Sigur că poţi da vina pe imprimantă. Dar e ca şi cum ai da vina pe o maşină pe benzină că se chinuie se meargă cu motorină.

Iar al treilea cost chiar “doare”:

3. Blocarea activităţii – şi nu doar pentru tine. Toată firma va fi în stand-by până când imprimanta/multifuncţionala cu probleme va putea să funcţioneze din nou la parametri normali. Nervi. Timp irosit. Bani pierduţi.

Să facem o recapitulare:

Ai cumpărat un toner compatibil sau refill de pe net ca să economiseşti bani, ţi s-a părut că ai obţinut un chilipir. Dar acum ai documente care arată mai rău, imprimanta ta are probleme pe care trebuie să le rezolvi (şi nu va fi gratis), iar colegii tăi nu pot să-şi facă treaba în tot acest timp, activitatea firmei fiind încetinită sau chiar blocată.

Pe termen lung, tonerul mai ieftin înseamnă timp şi bani pierduţi. Nu te lăsa păcălit de eticheta de preţ, ia în considerare toţi factorii.

Cumpără toner original de la o companie care de care ai auzit – Xerox – şi asigură-te că activitatea firmei tale nu are de suferit din cauza imprimantelor!

Roxer Grup e partenerul Xerox în Transilvania şi comercializează echipamente şi tonere originale Xerox, oferă soluţii, consultanţă şi service clienţilor care vor să-şi eficientizeze activitatea de print din birou.

întreabă-ne ceva sau cere o ofertă de toner

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

sursa articol si foto

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up