L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Imprimanta pe care IT-istul tău o merită

0

Ai în companie un manager IT foarte smart şi meşter în toate. Dar ai şi o imprimantă sau o multifuncţională care-i toacă nervii zi de zi.

Problemele cu copiatoarele sunt unele dintre cele mai enervante şi mai consumatoare de timp pentru managerul IT. Când un coleg nu se descurcă cu imprimanta, lui îi cere ajutorul. Dacă multifuncţionala “face figuri”, iar activitatea firmei se blochează, făcând să coboare iadul pe pământ, e problema IT managerului. Daca cineva pune tonerul greşit si începe să curgă din imprimantă, ghici cine-i de vină?

Managerul tău IT e prea deştept şi prea bun la ceea ce face ca să fie obligat să se confrunte şi să-şi irosească resursele cu astfel de probleme.

Poate e timpul să-i cumperi printerul pe care-l merită. Nu doar pe cel pe care-l vrea, de care are nevoie sau pe care şi-l doreşte – printerul pe care îl merită.

  • O imprimantă sau o multifuncţională care să nu fie o durere de cap în plus.
  • O imprimantă care să se comporte exact ca un asistent deştept, care ţine sub control activitatea de tipărire a companiei.
  • Un printer care automatizează procesele, pentru ca utilizatorii să trimită fişierele direct în cloud.
  • Un copiator care face printarea de pe mobil simplă şi prietenoasă.
  • Un printer proiectat să securizeze fluxul de informaţii din business-ul tău.
  • O imprimantă sau multifuncţională Xerox care ştie că managerul tău IT merită mai mult.

Ai nimerit bine, te putem ajuta

Află cum echipamentele noastre – Roxer, partener platinum Xerox – pot să-l ajute pe managerul tău IT să se concentreze pe lucrurile care contează şi implicit să-ţi ajute firma să fie mai eficientă şi mai profitabilă:

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Comentariile sunt inchise

Call Now ButtonScroll Up