L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Print Smart 2017 – Tipografii au văzut la lucru noul echipament de tipar digital Xerox Versant 180

0

Conferinţa Print Smart by Roxer – 26 octombrie 2017, DoubleTree by Hilton, Cluj-Napoca a debutat cu o prezentare a serviciilor de print Xerox şi noii game de echipamente de birou. Detalii găsiţi aici.

În a doua parte de Print Smart, tipografii şi specialiştii în artă grafică prezenţi la conferinţă au testat presa digitală Versant 180 şi au studiat calitatea printului pe o maşină echipată cu o caracteristică unică: tipăreşte la o rezoluţie Ultra HD, furnizând de 4 ori mai mulţi pixeli decât echipamentele concurente.

via GIPHY

Prezentarea noii game de echipamente de tipar digital Xerox Versant i-a aparţinut lui Răzvan Corcodel, Graphic Communication Manager la Xerox România, care a vorbit despre caracteristicile preselor digitale lansate anul acesta de Xerox în toată lumea – Xerox Versant 180 şi Xerox Versant 3100 – şi despre avantajele acestora faţă de concurenţă.

razvan corcodel

AFLĂ MAI MULTE. Pentru detalii despre echipamentele de tipar digital sau pentru programarea unei discuţii cu unul dintre consultanţii noştri de vânzări, intră pe roxer.ro/versant.

GALERIE FOTO

Foto: Vlad Olar. Mai multe imagini, pe facebook.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Scroll Up