L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Roxer, desemnat cel mai bun Premium Partner Xerox din România! Ce înseamnă pentru noi această reuşită şi ce obiective avem în 2017

0

Roxer Grup este cel mai bun Premium Partner Xerox din România, în 2016! Munca a fost uriașă, iar concurența redutabilă. Mulțumim clienților și partenerilor noștri pentru încredere, fără voi nu am fi cei mai buni! Iar anul acesta, obiectivul rămâne acelaşi: locul 1.

Dan Moldovan, directorul comercial al Roxer Grup:

Am abordat piaţa din 2016 în trei direcţii strategice, caracteristice parteneriatului cu Xerox România. Aplicatia XPPS (Xerox Partner Print Services) este una extrem de importantă, în continuă creştere şi se referă la servicii de imprimare, management al documentelor si al flotelor de echipamente, indiferent de brandul acestora. Aici ne-am orientat către companii medii şi mari, cu nevoi specifice si de reducere de costuri pentru ceea ce inseamna mediul de imprimare. La fel de importantă pentru Roxer este prezenţa în piaţa specializată a echipamentelor de tipar digital, color şi alb-negru (tipografii, centre de print, agentii de publicitate) şi nu în ultimul rând, vânzarea de echipamente (imprimante şi multifuncţionale) destinate aplicaţiilor din mediul de birou.

Aici e foarte important că avem o echipă de vânzări cu specializări pe fiecare categorie de echipamente în parte, plus o echipă Postvanzare care oferă servicii de înaltă calitate (service în garantie şi postgaranţie). 

Trebuie amintit de asemenea si suportul important oferit de Colorama, showroom şi centru de print al Roxer Grup. 

Pentru 2017 ne-am propus noi actiuni de promovare a echipamentelor si serviciilor Xerox, pe modelul evenimentului „Maramureş, play cu Xerox” de anul trecut. Oraşele-ţintă sunt Cluj şi Oradea. Urmărim creşterea numărului de contracte XPPS, iar vânzările directe vor fi cu focus pe echipamentele de tipar digital de mare productivitate (high-end).”

Doru Abrudan, preşedintele CA al Roxer Grup:

Premiile sunt o confirmare a muncii din anii trecuţi. Ne dorim să acoperim în continuare cât mai eficient zona de Nord-Vest a ţării şi să arătăm că avem o echipă de specialişti, atât în ceea ce priveşte vânzarea de echipamente de print, cât şi partea de service şi servicii de print.

Schimbarea de flotă nu ne surprinde, am prins multe în ultimii 20 de ani, era o mutare din partea Xerox pe care o aşteptam”

Întâlnire Xerox Sibiu (13 – 15 februarie 2017) – Premii obţinute de Roxer Grup

2016 GMO Partner of the Year Award – locul 1 intre partenerii Xerox Romania din punct de vedere al premii roxervânzarilor de echipamente Xerox.
2016 Best XPPS Partner Award – premiul pentru cea mai bună performanţă XPPS (Xerox Partner Print Services)
2016 Service Excellence Award – recunoasterea performanţei deosebite în serviciile Postvanzare

CITEŞTE ŞI: 

Xerox a lansat patru echipamente de ultimă generaţie, sub o nouă denumire

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up