L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Roxer Grup Cluj participa la DRUPA 2016

0

In perioada 31 mai – 10 iunie 2016 are loc DRUPA – cel mai important eveniment mondial destinat industriei de print. Si in acest an manifestarea are loc in aceeasi locatie – complexul Messe din Dusserdorf.

Ca de fiecare data Xerox este unul dintre principalii expozanti, iar Roxer Grup Cluj, in calitate de Premium Partner Xerox Romania este bineinteles unul dintre participanti. Grupul Roxer Cluj a fost format din Doru Abrudan – Presedinte CA, Dan Moldovan – Director Comercial, Ionut Pop – Account Manager si Lucian Andrei – Director la Colorama – Centrul de Imprimare al Roxer Grup Cluj. De asemenea clienti importanti ai Roxer Grup Cluj au confirmat participarea la DRUPA.

Sub sloganul “Let the Work Flow”, Xerox vine la DRUPA cu gama completa de Prese Digitale destinate tiparului digital de productie.

Pentru aplicatiile de arta grafica Xerox expune varful de gama – Xerox iGen 5 – in 3 variante de configurare. Tot aici avem Xerox 800i/1000i (acum cu modulele toner transparent, auriu si argintiu) si familia de echipamente Xerox Versant 2100 si Versant 80 – echipamente care vin cu rezolutia Ultra HD generata de combinatia dintre rezolutia de imprimare 2400x2400dpix1bit si cea de procesare 1200x1200x10 bit.

Pentru aplicatiile alb-negru sunt expuse atat seria de echipamente pentru productie mica – Xerox D95/110/125/136 –  cat si cele pentru productie medie si mare din gama Xerox Nuvera.

La nivel mondial se observa o importanta crestere a procentului de imprimare de productie color inkjet din volumul total de imprimare de productie color digitala. Venind in intampinarea acestei tendinte Xerox aduce in acest an la DRUPA atat echipamentele din gama Xerox Impika si Xerox Rialto 900 precum si 2 echipamente noi – Xerox Brenva™ HD Production Inkjet (alimentare din coala) si Xerox Trivor™ 2400 Inkjet (alimentare din rola). Aceste echipamente sunt destinate aplicatiilor color din mediul transactional, al productiei de carte si de cataloage precum si pentru aplicatii gen Direct Mail.

Ca si noutate, in aceasta perioada Xerox anunta parteneriatul cu KBA (Koenig & Bauer Group) pentru dezvoltarea Presei Digitale Industriale – KBA VariJET® 106 Powered by Xerox – echipament de tipar industrial ce incorporeaza tehnologie inkjet de la Xerox Impika. Echipamentul destinat aplicatiilor de packaging din mediul alimentar, cosmetic sau farmaceutic, va imprima pana la 4500 de coli / ora in formatul maxim de 750 x 1060 mm.

Nu in ultimul rand trebuie mentionata prezenta in stand e echipamentului Xerox Direct to Object Inkjet Printer, cu ajutorul caruia se poate imprima pe orice obiect 3D, de la capace de sticla la doze de aluminiu sau pantofi de sport !

O experienta reusita si foarte utila pentru reprezentanti Roxer Grup Cluj deplasati anul acesta la DRUPA.

Viitoarea editie se va desfasura in 2020. Ne vedem acolo !

trupa de la Drupa

Dan Moldovan – Roxer Grup Cluj

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up