L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Roxer in Fame – la Xerox Hall of Fame

0

La sfârșitul lui ianuarie 2013, cum ne-a obișnuit de mulți ani, Xerox Romania a organizat la Poiana Brașov întâlnirea anuală a partenerilor Xerox, unde a premiat performanțele realizate de aceștia în anul 2012.

Roxer Grup în calitatea sa de Xerox Premium Partner a fost, spre surpriza si a mea, premiata cu 4 premii si anume:

XPPS Award @Biggest XPPS Deal.

Ce înseamnă asta: am făcut cele mai multe contracte XPPS din România în 2012.

Următorul premiu este PSG High End Award acordat cele mai bune vânzari de PSG. Adică pentru primul echipament vândut în România, Presa Xerox 8080, de colegul nostru Radu Bomchiș de la București,( PSG livrat tot în București) și pentru toate PSG-rile vândute de Roxer Grup în teritoriu.

XPPS din nou, premiul pentru cel mai mare contract din Romania de acest tip.

Cel de-al patrulea premiu este primit pe activitatea noastră de service, de când există Roxer și anume, Biggest Post sales Growth adică cea mai mare creștere pe buy-in, în 2012.

Pentru Roxer Grup anul 2012 a fost un an greu în care am fost nevoiți să ne restructurăm și de aceea sunt un pic surprins de rezultat. Totusi, cei care am rămas am reușit ca la sfârșitul lui 2012 să terminăm din nou pe podium, adică pe locul 3 ca și cifră de vânzări Xerox realizată în 2012.

Pentru toate aceste lucruri și multe altele, toți cei care ați făcut acest lucru să se întâmple, Roxer Grup prin mine, vă mulțumește.

Cum acesta este primul text scris pe site, am obosit.

Dar ne vom mai vedea, știți când? Când nici nu vă așteptați.

Doru Abrudan

Cluj , 12 febr. 2013

Ce înseamnă:

PSG = Production System Grup

XPPS = Xerox Partner Print Services

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up