L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

SIQA face diferenţa – calitate automatizată a printurilor pe echipamentele de tipar digital Xerox Versant

0

SIQA (Simple Image Quality Adjustment) este una dintre caracteristicile echipamentelor de tipar digital Xerox Versant care le diferenţiază de concurenţă.

SIQA este un set de instrumente care ajustează calitatea printurilor generate de presa digitală, procesul fiind automatizat, fără a fi nevoie de supervizare permanentă din partea unui inginer de service.

SIQA automatizează trei componente critice ale operațiunii de imprimare pe tot parcursul acesteia:

Automatizarea alinierii imaginii pe media se asigură că fiecare pagină este perfect aliniată – economisind timp și eliminând rebuturile costisitoare cauzate de erorile de registrație sau de asimetriile imaginii – pentru o registrație față-verso perfecta indiferent de tipul de media sau de dimensiunile colii.

Ajustarea automată de transfer al imaginii asigură o calitate a imprimării de neegalat pentru fiecare suport – netedă, texturată sau specială – prin optimizarea de acoperire cu toner bazată pe tipul de media.

Ajustarea automată a uniformității densității garantează integritatea imaginii pe pagină, furnizând o acoperire uniformă cu toner și prevenind zonele neclare înainte ca acestea să apară.

SIQA funcționează împreună cu tehnologia de aliniere integrată de înregistrare (IRA) a echipamentelor din gama Xerox Versant astfel încât registrația să fie simplă, corectă și automată – permițând rapiditatea producerii lucrărilor de înaltă calitate, pe mai multe tipuri de media, cu rezultate mai bune și mai puține rebuturi.

SIQA, pe scurt

  • calitate automatizată
  • control asupra alinierii
  • registraţie simplă, corectă, automată
  • viteză de producţie
  • print de înaltă calitate
  • mai puţine rebuturi

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Scroll Up