L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Tipăreşte inteligent cu aplicaţiile şi serviciile Xerox ConnectKey

PRINT SMART. Clienţii Roxer – Xerox pot beneficia de Aplicaţii şi Servicii prin tehnologia Xerox ConnectKey. Acestea pot instalate pe noile echipamente Xerox VersaLink şi Xerox AltaLink. 

Xerox Workplace – Ideal pentru modurile de lucru complexe cu formulare (fie că vorbim de instituţii de stat sau multinaţionale) în domenii precum Sănătate, Sistemul Bancar, Organizaţii, Spitale, Retail sau Educaţie.

Fie că alegi ca Xerox să gestioneze flota ta de imprimante sau o gestionezi chiar tu, această soluţie scalabilă şi modulară oferă flexibilitatea de care ai nevoie pentru a menţine controlul asupra dispozitivelor, indiferent de dimensiune, mărind productivitatea şi reducând costurile. Xerox Workplace Solutions asigură autentificarea, gestionarea imprimăriii, securitatea conţinutului şi o soluţie de imprimare mobilă completă.

Utilizeaza metodele Xerox flexibile de autentificare pentru a accesa convenabil şi în siguranţă serviciile imprimantei sau pentru a lansa lucrările de imprimare. Adaugă o capacitate unică de autorizare oricarei aplicaţii cu capacitate SSO (Single Sign On – înregistrezi parola o singură dată şi după autentificare nu mai eşti nevoit de fiecare data să îti introduci credenţialele), de pe imprimanta ta. Te poţi autentifica la imprimantă cu un TAG NFC, cu telefonul mobil, cu ecusonul sau cu cartela de acces în clădire sau chiar scanând cu telefonul codul QR de pe ecranul imprimantei

Xerox Workplace Suite – este alegerea ideală pentru cei care au nevoie de productivitate pentru dispozitive mobile şi lucratori mobili dar au cerinţe suplimentare pentru controlul datelor.

Xerox Workplace Cloud – dedicat organizaţiilor cu acces limitat la asistenţă IT şi companiilor cu mai multe reţele, companii ce sunt interesate de reducerea infrastructurii.

xerox easy translatorXEROX® Easy Translator Service
Acest serviciu oferă posibilități extraordinare: utilizatorii imprimantelor multifuncționale pot scana un document și pot primi imediat traducerea imprimată și/sau o notificare prin e-mail cu link pentru descărcarea documentului tradus (în peste 40 de limbi) în format Microsoft Word “.doc”. Documentele sau imaginile pot fi trimise acestui serviciu și de pe un PC ori de pe un dipozitiv mobil cu iOS sau Android. Roxer a instalat prima aplicaţie Xerox Easy Translator din România la partenerul UBB FSEGA, unde avem parte de rezultate excepţionale. Vezi studiul de caz. 

xerox docushareXEROX® DocuShare
Soluția DocuShare reprezintă o bibliotecă electronică de arhivare a documentelor cu acces securizat și controlat. Aceste documente sunt de obicei scanate folosind echipamente specializate, sunt procesate și în final ajung în gestiunea DocuShare. Aplicaţia va avea o scurtătură pe ecranul tactil al imprimantei prin Xerox ConnectKey.

Xerox OptimiDocXEROX® OptimiDoc
Aceasta este o aplicație server, care vă ajută să sporiți eficiența de lucru cu documentele corporative. OptimiDoc simplifică și accelerează munca angajaților dumneavoastră, vă protejează documentele și minimizează costurile corporative, toate acestea mulțumită instrumentelor sale de securitate, imprimare, scanare, monitorizare, controlul şi împărţirea cheltuielilor cu imprimarea pe centre de cost.

Xerox Audio DocumentsXEROX® Audio Documents
Transformați în siguranță documente în format fizic în fișiere audio, pentru acei angajați care fac naveta, pentru cei cărora le place să se ocupe de mai multe lucruri în același timp, sau pur și simplu pentru cei care preferă să asculte decât să citească documente lungi. Audio Documents acceptă documente transmise în engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană și portugheză braziliană, însă interfaţa aplicaţiei are si versiune în limba română, prin Xerox ConnectKey.

Xerox Book To GoXEROX® Book2Go
Aplicația oferă funcția de scanare pentru echipamentele localizate în locuri publice (librării, universități licee, școli, biblioteci etc), fără ca acestea să fie conectate la rețeaua locală. Utilizatorul va introduce numele documentului ce urmează a fi creat și adresa de e-mail către care va fi transmis documentul. După scanare, aplicația afișează un cod QR pe ecranul echipamentului Xerox. Utilizatorii pot acum să scaneze codul QR cu ajutorul dispozitivului mobil, iar documentul va fi descărcat direct către acesta (tabletă, telefon, ebook reader). Aplicația suportă pagini multiple, crearea de joburi și împărțirea paginilor.
Suport pentru: Engleză, Franceză, Germană, Spaniolă. Formate suportate: A3, A4, A5.

XEROX Connect 2.0 - Box, DropBox, Google Drive, Microsoft 365, OneDriveXEROX® Cloud Connect 2.0 – Box, DropBox, Evernote, Google Drive, Microsoft 365, OneDrive

Acesta este un conector Xerox ConnectKey pentru mediul de stocare Cloud, puteți utiliza aplicația pentru a printa din sau scana către un cont individual Cloud făra a fi nevoie de un telefon, laptop, tabletă, PC, direct de pe ecranul echipamentului. Aplicația oferă organizațiilor și utilizatorilor o metodă facilă de a digitaliza documentele, colabora și oferi suport utilizatorilor mobili. Conectorul suportă soluţia Single Sign In sau o soluție securizată de autentificare

Xerox Connect App for DocuSign – Semnează digital documentele din mers, sau direct de pe imprimantă. Le poți trimite pentru revizuire şi semnare la director sau contabilul şef. Câștigă timp grăbind procesul de aprobare şi semnare al documentelor în acelaşi timp digitalizând documentele şi contribuind la transformarea digitală a companiei.

Capture Point – Vrei să transformi un document scanat în editabil? Noi avem soluția şi îl transformăm în orice format vrei: Microsoft Word, Excel, PDF sau fişiere tip imagine ce pot fi ulterior partajate în SharePoint, Box, DropBox, OneDrive-365, prin email sau către alte destinaţii, utilizând un serviciu cloud securizat.

Xerox Note Converter – Există o cale mai uşoară de a-ţi converti notiţele scrise de mână şi a le partaja echipei. Acum cu ajutorul Xerox Connect App for Notes, poţi scana direct de la multifuncţionala Xerox notiţele scrise de mână, programul Notes le va OCR-iza (recunoaşte caracterele şi le converteşte în format text editabil Microsoft Word), fără să mai fie nevoie de rescrierea acestora în calculator de la zero-început.

Xerox Forms Manager nu vei mai fi nevoit să aduni, separi şi să scanezi individual formulare, vei putea să elimini dezordinea şi să eficientizezi lucrul repetitiv cu ajutorul codurilor QR de pe formulare ce vor fi transmise la o adresă de email predefinită, chiar dacă paginile nu sunt scanate în ordine.

Un cod QR generat automat pe fiecare pagină va determina sortarea, numărul comenzii şi destinaţia. Uşurează trasabilitatea electronică şi stăpâneşte procesele complexe de zi cu zi la birou cu multifuncţionalele Xerox ce beneficiază de tehnologia ConnectKey ce îţi oferă acces la o sumedenie de aplicaţii devenind asistentul tău digital.

Xerox Connect pentru RMail – Datorită faptului că sunt mulți angajați care lucrează de acasă, securitatea e-mailului nu a fost niciodată mai necesară. Cu toate acestea, protejarea e-mailului nu trebuie să fie complicată sau să consume mult timp. Printr-o simplă apăsare, aplicația Xerox Connect pentru RMail le va permite clienților dumneavoastră să cripteze e-mailuri și atașamente – cu protecție conform GDPR – chiar prin Asistentul lor de birou, adică prin imprimanta multifuncţională Xerox. 

Xerox Connect App for Salesforce: oferă acces la sistemul de management al relației cu clienții Salesforce direct de la interfața echipamentelor multifuncționale de imprimare (MFP); încărcați și distribuiți informații privind gestionarea vânzărilor scanând documentele direct către Salesforce.

Xerox Connect App for Blackboard: oferă acces la un sistem de management al învățării de talie globală; documentele sunt digitalizate și stocate în contul Blackboard Learn direct de pe MFP.

Xerox Proofreader Service: verifică elementele de scriere în limba engleză, cum ar fi ortografia, gramatica, stilul și plagiatul.

Xerox Connect App for QuickBooks Online: asigură un proces fără cusur de rambursare a cheltuielilor cu ajutorul scanării multiple a chitanțelor. Datele din chitanțe sunt extrase într-un raport de cheltuieli, trimise cu o notificare către utilizatorii care trebuie să le confirme, totul pentru un proces rapid de aprobare. Pentru utilizatorii Concur, va fi disponibilă o aplicație similară de management al chitanțelor până la finalul anului.

Remark Test Grading – Engleză – Spaniolă – Franceză
Connect pentru Remark Test Grading este un conector Xerox către serviciul Cloud al firmei Gravic pentru notarea testelor. Acum profesorii pot petrece mai puţin timp verificând şi notând elevii şi pot valorifica timpul predând şi discutând cu elevii. Profesorii pot accesa serviciul Remark Test Grading direct de la imprimanta multifuncţională şi printa teste pentru clasă, scana foaia cu răspunsuri şi ulterior genera instant rezultatele. Automatizaţi fluxul cu o scanare simplă şi uşoară oferind acces rapid pentru imprimarea sau trimiterea prin e-mail a notelor studenţilor, cît şi generarea rapoartelor privind performanţa clasei. 

Xerox® Auto-Redaction – Protejează datele sensibile cu Xerox® Auto-Redaction. Simplu dar puternic, înlătură nevoia de căutare manuală şi redactare consumatoare de timp şi pasibilă de greşeli. Xerox® Auto-Redaction profită de tehnologia Inteligenţei artificiale a Google Data Loos Prevention (DLP), soft ce permite presetarea informaţiilor (Personally Identifiable information – PII), cuvinte cheie sau fraze ce pot fi automat redactate de către aplicţie. Informaţiile sensibile vor fi haşurate în acelaşi timp păstrând celelalte informaţii intacte. Documentele auto-redactate pot fi ulterior printate, trimise prin e-mail, direct de la echipamentul Xerox® ConnectKey®, ajutând organizaţia să păstreze informaţiile confidenţiale în siguranţă.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Call Now ButtonScroll Up