L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Tipăreşte inteligent cu aplicaţiile şi serviciile Xerox ConnectKey

PRINT SMART. Clienţii Roxer – Xerox pot beneficia de Aplicaţii şi Servicii prin tehnologia Xerox ConnectKey. Acestea pot instalate pe noile echipamente Xerox VersaLink şi Xerox AltaLink. 

xerox easy translatorXEROX® Easy Translator Service
Acest serviciu oferă posibilități extraordinare: utilizatorii imprimantelor multifuncționale pot scana un document și pot primi imediat traducerea imprimată și/sau o notificare prin e-mail cu link pentru descărcarea documentului tradus (în peste 40 de limbi) în format Microsoft Word “.doc”. Documentele sau imaginile pot fi trimise acestui serviciu și de pe un PC ori de pe un dipozitiv mobil cu iOS sau Android. Roxer a instalat prima aplicaţie Xerox Easy Translator din România la partenerul UBB FSEGA, unde avem parte de rezultate excepţionale. Vezi studiul de caz. 

xerox docushareXEROX® DocuShare
Soluția DocuShare reprezintă o bibliotecă electronică de arhivare a documentelor cu acces securizat și controlat. Aceste documente sunt de obicei scanate folosind echipamente specializate, sunt procesate și în final ajung în gestiunea DocuShare. Aplicaţia va avea o scurtătură pe ecranul tactil al imprimantei prin Xerox ConnectKey.

Xerox OptimiDocXEROX® OptimiDoc
Aceasta este o aplicație server, care vă ajută să sporiți eficiența de lucru cu documentele corporative. OptimiDoc simplifică și accelerează munca angajaților dumneavoastră, vă protejează documentele și minimizează costurile corporative, toate acestea mulțumită instrumentelor sale de securitate, imprimare, scanare, monitorizare, controlul şi împărţirea cheltuielilor cu imprimarea pe centre de cost.

Xerox Audio DocumentsXEROX® Audio Documents
Transformați în siguranță documente în format fizic în fișiere audio, pentru acei angajați care fac naveta, pentru cei cărora le place să se ocupe de mai multe lucruri în același timp, sau pur și simplu pentru cei care preferă să asculte decât să citească documente lungi. Audio Documents acceptă documente transmise în engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană și portugheză braziliană, însă interfaţa aplicaţiei are si versiune în limba română, prin Xerox ConnectKey.

Xerox Book To GoXEROX® Book2Go
Aplicația oferă funcția de scanare pentru echipamentele localizate în locuri publice (librării, universități licee, școli, biblioteci etc), fără ca acestea să fie conectate la rețeaua locală. Utilizatorul va introduce numele documentului ce urmează a fi creat și adresa de e-mail către care va fi transmis documentul. După scanare, aplicația afișează un cod QR pe ecranul echipamentului Xerox. Utilizatorii pot acum să scaneze codul QR cu ajutorul dispozitivului mobil, iar documentul va fi descărcat direct către acesta (tabletă, telefon, ebook reader). Aplicația suportă pagini multiple, crearea de joburi și împărțirea paginilor.
Suport pentru: Engleză, Franceză, Germană, Spaniolă. Formate suportate: A3, A4, A5.

XEROX Connect 2.0 - Box, DropBox, Google Drive, Microsoft 365, OneDriveXEROX® Connect 2.0 – Box, DropBox, Google Drive, Microsoft 365, OneDrive

Acesta este un conector Xerox ConnectKey pentru mediul de stocare Cloud, puteți utiliza aplicația pentru a printa din sau scana către un cont individual Cloud făra a fi nevoie de un telefon, laptop, tabletă, PC, direct de pe ecranul echipamentului. Aplicația oferă organizațiilor și utilizatorilor o metodă facilă de a digitaliza documentele, colabora și oferi suport utilizatorilor mobili. Conectorul suportă soluţia Single Sign In sau o soluție securizată de autentificare

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Call Now ButtonScroll Up