L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Xerox a lansat patru echipamente de ultimă generaţie, sub o nouă denumire – VersaLink

0

Noile echipamente Xerox Versalink sunt disponibile şi în Cluj-Napoca sau în zona Nord-Vest a ţării, prin Roxer Grup.

Anul acesta, Xerox schimbă o mare parte dintre echipamente, iar noile apariţii sunt “concepute pentru viitor”. În 2017 se vor lansa imprimante, multifuncţionale şi echipamente de producţie mai performante, mai adaptate la cerinţele clienţilor şi la viteza cu care se schimbă tehnologia. Multifuncţionale şi softuri de ultimă generaţie, chiar de generaţie viitoare, asta propune Xerox prin noua “flotă” de echipamente.

Primele patru echipamente lansate sub numele Versalink sunt:

Xerox VersaLink B400, o imprimantă alb-negru cu viteză de imprimare de până la 45 pagini pe minut, ecran tactil color de 5 inchi, conectivitate instantanee la servicii cloud şi dispozitive mobile, imprimare securizată şi autentificare prin card etc. – CLICK PENTRU PREZENTARE.

Xerox VersaLink B405, un multifuncţional alb-negru, cu viteză de imprimare de până la 45 ppm/mono, viteză de scanare 53 ipm alb-negru, 28 imp color, Ecran Tactil Capacitive tip Swipe, asemănător cu dispozitivele mobile, imprimare securizată şi autentificare prin card etc. – CLICK PENTRU PREZENTARE

XEROX VERSALINK ECHIPAMENTE NOIXerox VersaLink C400, o imprimantă color cu viteză de până la 35 ppm mono şi color, capacitate de alimentare 700 de coli, conectivitate instant la servicii cloud şi dispozitive mobile, imprimare securizată şi autentificare prin card etc. – CLICK PENTRU PREZENTARE

Xerox Versalink C405, un multifuncţional color cu viteză de până la 35 ppm mono şi color, Ecran Tactil Capacitive tip Swipe, asemănător cu dispozitivele mobile, alimentator automat cu documente faţă-verso cu o singură trecere, funcţie de previzualizare a fişierelor scanate şi a faxurilor etc – CLICK PENTRU PREZENTARE.

Contactează-ne pentru alte detalii şi preţuri.

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Call Now ButtonScroll Up