L - V: 08:00 - 16:30 | Tel: 0264-596.888

Xerox fuzionează cu Fuji Xerox! Rezultatul? O nouă companie, lider global în tehnologii de imprimare

0

Xerox va fuziona cu Fuji Xerox, o companie mixtă deținută de multă vreme alături de Fujifilm, pentru a crea o nouă companie, lider global al tehnologiilor inovatoare de imprimare și al soluțiilor inteligente pentru locul de muncă.

Fuziunea dintre Xerox și Fuji Xerox va crea o companie globală, cu resurse bogate și o ofertă extinsă pentru clienții din întreaga lume. Xerox va avea oportunitatea de a-și folosi punctele forte pentru a modela în continuare viitorul imprimării și al tehnologiei enterprise. În cele din urmă, asta înseamnă că noua companie va putea să deservească mai bine nevoile de business ale clienților noștri.

Tranzacția propusă vine în contextul dinamicii piețelor actuale și va oferi noii companii oportunități de creștere și de optimizare a productivității, furnizându-le, de asemenea, valoare substanțială acționarilor Xerox. Noul Fuji Xerox va fi mai bine poziționat și mai competitiv în mediul de business de astăzi, va avea o extindere globală, o prezență puternică pe piețele în creștere și resursele necesare pentru a continua să inoveze și, nu în ultimul rând, va putea să răspundă mai eficient nevoilor în schimbare ale clienților noștri. Mai mult, profilul financiar al noii companii va permite realizarea de investiții care să ne permită să ne păstrăm poziția de leadership pe piață, oferind și oportunități de creștere a veniturilor în timp”, a spus Jeff Jacobson, CEO Xerox Corporation.

sursa foto: Tomohiro Ohsumi / Bloomberg via Getty Images

Apasă dacă ţi-a plăcut:
Share.

Despre autor

Spune-ti parerea

Scroll Up