Consumabile originale Xerox – toner original Xerox, cilindru (drum), cuptor (fuser), pentru toate tipurile de echipamente Xerox. Roxer comercializează consumabile originale Xerox, doar de la distribuitori autorizaţi în România.

De ce consumabile originale?

  • tonerele originale Xerox garantează printuri de o calitate impecabilă, pentru o durată mare de timp;
  • consumabilele originale Xerox sunt testate riguros în laboratoarele companiei pentru a funcţiona în perfectă armonie cu echipamentele Xerox, ceea ce se traduce printr-un flux de lucru neîntrerupt. 
  • garanţia echipamentului tău Xerox se va păstra intactă doar dacă foloseşti consumabile originale;
  • cele mai multe consumabile originale Xerox se pot instala uşor de clienţi, iar Roxer – partener autorizat de service Xerox – oferă asistenţă permanentă doar în cazul consumabilelor originale.

CERE O OFERTĂ PENTRU CONSUMABILE ORIGINALE XEROX FOLOSIND FORMULARUL ALĂTURAT. BIFEAZĂ „CONSUMABILE” ŞI NOTEAZĂ NUMELE ECHIPAMENTULUI LA „DETALII”.

Firma noastră, S.C. Roxer Grup S.A., poate oferta consumabile şi prin intermediul catalogul electronic de achiziţii publice SICAP – SEAP. 

ATENŢIE. Un toner mai ieftin (toner compatibil sau reumplut) te va costa mai mult pe termen lung! În articolul de mai jos afli de ce:

Iluzia tonerului de imprimantă “mai ieftin”. 3 motive pentru care falsa economie la toner va ajunge să te coste mai mult