Roxer Grup este principalul partener al companiei XEROX în Transilvania din 1994. Oferta noastră actuală conţine peste 50 de modele de echipamente XEROX de ultima generaţie, atât imprimante şi multifuncţionale pentru mediul de birou, precum şi echipamente de tipar digital destinate mediului tipografic. Avem sute de clienţi care ne-au acordat încrederea lor şi peste 5000 de echipamente Xerox pentru care asigurăm manopera service la standard XEROX, precum şi livrare de piese de schimb şi consumabile originale.

Clienţii Roxer – Xerox pot beneficia de Aplicaţii şi Servicii #printsmart prin tehnologia Xerox ConnectKey, o nouă experienţă digitală pentru utilizatorii care vor să-şi folosească imprimantele inteligent, eficient şi personalizat în funcţie de specificul afacerii lor.

Oferta Roxer, pe scurt:

performanţă şi calitate prin echipamentele XEROX (imprimante, multifuncţionale, echipamente tipar digital)  – vânzare cash, vânzare in rate, închiriere
inovaţie prin aplicaţii smart dedicate echipamentelor de print şi personalizate în funcţie de specificul activităţii partenerului.
service autorizat XEROX Romania (contracte On Call, abonament sau Full Service);
servicii de management al imprimării (audit, preluare echipamente Xerox şi nonXerox, îmbunătăţirea flotei şi eficientizarea procesului de imprimare)
productivitate maximă şi înnobilarea printului prin echipamente de tipar digital XEROX pentru tipografii şi centre de print.

Scurt istoric 

Înfiinţată în anul 1994 ca partener al companiei Xerox în judeţul Cluj, Roxer Grup este acum Xerox PLATINUM Partner în 8 judeţe : Cluj, Bihor, Arad, Alba, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Satu Mare, Maramureş.

Pentru rezultatele de top obtinute în anii 2010, 2011 şi 2016, firma noastră a primit titlul de Partenerul Anului din partea Xerox Romania.

Roxer Grup oferă clienţilor săi soluţii individualizate în domeniul imprimării pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau de domeniul în care activează.

Recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii la nivel mondial, Xerox le conferă partenerilor săi şi implicit clienţilor acestora, garanţia calităţii, a profesionalismului şi a îmbunătăţirii continue a performanţelor echipamentelor şi serviciilor sale.

Echipa Roxer Grup vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta să alegeţi cea mai bună soluţie pentru afacerea dumneavoastră din punct de vedere al tehnologiei de procesare a documentelor şi adaptarea sa la condiţiile specifice activităţii dumneavoastră. Pentru mai multe informaţii referitoare la oferta de echipamente şi servicii Xerox, vă rugăm să ne contactaţi.

Mulțumim clienților și colaboratorilor noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă!

Echipa ROXER

principalul partener al companiei XEROX în
Transilvania din 1994

Oferta noastră actuală conţine peste 100 de modele de echipamente XEROX, CANON ȘI SHARP de ultima generaţie, atât imprimante şi multifuncţionale pentru mediul de birou, precum şi echipamente de tipar digital destinate mediului tipografic.
Avem sute de clienţi care ne-au acordat încrederea lor şi peste 5000 de imprimante pentru care asigurăm manopera service la cele mai înalte standarde, precum şi livrare de piese de schimb şi consumabile originale.

De ce Roxer:

Performanţă & Calitate​

prin imprimantele XEROX, CANON și SHARP.

Inovație

prin aplicaţii smart dedicate echipamentelor de print şi personalizate în funcţie de specificul activităţii partenerului

Service autorizat

Contracte On Call, abonament sau Full Service

Servicii de management al imprimării

Auditul activitații de imprimare din companii, îmbunătăţirea flotei şi eficientizarea procesului de imprimare

Productivitate maximă & înnobilarea printului

prin echipamente de tipar digital pentru tipografii şi centre de print

Scurt istoric

Înfiinţată în anul 1994 ca partener al companiei Xerox în judeţul Cluj, Roxer Grup este acum Xerox PLATINUM Partner în 6 judeţe: Cluj, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Satu Mare, Maramureş. Pentru rezultatele de top obtinute în anii 2010, 2011 şi 2016, firma noastră a primit titlul de Partenerul Anului din partea Xerox Romania. 

Roxer oferă clienţilor săi soluţii individualizate în domeniul imprimării pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau de domeniul în care activează. 

Mulțumim clienților și colaboratorilor noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă!

Echipa ROXER