ECHIPAMENTE TIPAR DIGITAL

Money-makere pentru tipografii şi centre de copiere

Calitate de print Ultra HD

Viteze de până la 100 PPM

Tonere beyond CMYK

Echipamente tipar digital
XEROXpartener2.png

Eşti interesat(ă) de un echipament de tipar digital Xerox VersantXerox PrimeLink (cu kit de culori speciale) sau de superstarul Xerox Iridesse? Ai vrea să iei o presă digitală în „test-drive” la copycenterul nostru din Cluj? Portofoliul nostru cuprinde zeci de tipografii şi centre de print din toată ţara.

Test-drive cu o presă digitală

Cluj-Napoca

Te aşteptăm la Colorama, centrul nostru de print şi producţie, în Cluj-Napoca, pe Calea Baciului 1-3, să testezi echipamentele de tipar digital Xerox.

Programează un demo. Completează formularul sau contactează-ne direct.

0722 625 041

Xerox VERSANT 4100 PRESS

O presă versatilă reinventată cu automatizare și mai inteligentă pentru control al calității practic fără atingere. Simplificați și automatizați sarcinile care necesită mult timp.

Xerox VERSANT 280 PRESS

Presa digitală Xerox Versant 280 înlocuieşte Xerox Versant 180. Noile prese digitale Xerox Versant – moneymakere pentru clienţii care vor să producă printuri de calitate, la tiraje mici şi într-un timp scurt.

Xerox PRIMELINK C9065/C9070

Cel mai nou echipament de tipar digital, la un preţ imbatabil pentru clasa şi dotările sale. echipamentul poate fi dotat şi cu un kit de culori speciale (auriu, argintiu, transparent, alb, fluorescent, vivid)

Cere o ofertă