BEYOND CMYK

Xerox Adaptive CMYK Plus
Echipament de producţie + Kit pentru culori speciale

Tiparul digital, dus la un alt nivel de compania Xerox. Echipamentul de producţie poate beneficia de kiturile suplimentare pentru imprimare cu auriu, argintiu, transparent, alb (Vivid Kit) sau imprimare cu culori fluorescente (Magenta, Yellow, Cyan – Fluorescent Kit), prin tehnologia Xerox Adaptive CMYK Plus.

Designerii şi operatorii de producţie din tipografii şi copycentere vor putea să livreze către clienţi aplicaţii securizate, brăţări, bilete, dar şi invitaţii de nuntă, cărţi de vizită etc. care aduc un efect wow prin utilizarea culorilor speciale.

GOLD

SILVER

TRANSPARENT

FLUORESCENT

Ce echipamente de tipar digital pot tipări dincolo de CMYK?

Xerox PRIMELINK C9065/C9070

Cel mai nou echipament de tipar digital, la un preţ imbatabil pentru clasa şi dotările sale. echipamentul poate fi dotat şi cu un kit de culori speciale (auriu, argintiu, transparent, alb, fluorescent, vivid)

Xerox VERSANT 280 PRESS

Opțiunea pachetului de performanță asigură o viteză de 80 ppm pentru toate stocurile până la 350 gsm și adaugă calibrare automată a culorii cu ajutorul spectrofotometrului X-Rite® Inline

PRESA DIGITALĂ XEROX IRIDESSE

Prima platformă digitală cu șase culori inline din lume, care este ideală pentru atelierele de imprimare profesionale cu volum mediu și lucrările complexe cu predare rapidă