XEROX

Xerox PrimeLink C9065/C9070 – presă digitală color

Xerox PrimeLink C9060/C9070 Printer

 • Suport pentru imprimare pe hârtie de până la 350 gsm
 • Banner page până la 660 mm
 • Best in class DADF cu viteze până la 270 imagini pe minut
 • Finisările Production Ready care sunt preluate de la echipamentele High End Xerox® Versant® 180 Press/ Xerox® Versant® 3100 Press și Xerox® Iridesse™ Production Printer
 • 3 noi controlere de la EFI
 • Xerox® Adaptive CMYK Plus Technology disponibil din 2020 împreună cu Fluorescent Toner Kit și Vivid Toner Kit

Descriere

Kit pentru culori speciale – Xerox Adaptive CMYK Plus

Tiparul digital, dus la un alt nivel. Echipamentul poate beneficia de kiturile suplimentare (opţionale) pentru imprimare cu auriu, argintiu, transparent, alb (Vivid Kit) sau incepand cu anul 2020, imprimare cu culori fluorescente (Magenta, Yellow, Cyan – Fluorescent Kit), prin tehnologia Xerox Adaptive CMYK Plus.

Designerii şi operatorii de producţie din tipografii şi copycentere vor putea să livreze către clienţi aplicaţii securizate, brăţări, bilete, dar şi invitaţii de nuntă, cărţi de vizită etc. care aduc un efect wow prin utilizarea culorilor speciale.

Configuraţie şi posibilitaţi de finisare

echipament Xerox PrimeLink

 1. Alimentator de mare capacitate cu 1 sau 2 tavi: – pana la 4000 de coli A4
 2. Capabilitate Extra Long Sheet (XLS) – lungime de pana la 660 mm.
 3. Panoul de control 10.4 inci
 4. Scanerul integrat
 5. Xerox Primelink C9070
 6.  Tavi interne, standard (include tava manuală laterala cu posibilitatea de a printa greutati de pana la 350 gsm si pana la 26 inci)
 7. Xerox Modulul Interfaţă + Decurler
 8. Xerox Inserter
 9. .GBC AdvancedPunch Pro
 10. Xerox Crease and Two-Sided Trimmer
 11. Xerox C/Z Folder
 12. Xerox Production Ready Finisher Booklet Maker
 13. Xerox SquareFold Trimmer

Cu Xerox PrimeLink C9065/C9070 puteţi beneficia de cele mai diverse aplicaţii din piată. Oferind o calitate excepţională a imaginii, flexibilitate media, finisare profesională, precum şi automatizare si securitate, echipamentul duce tiparul digital de bază la un alt nivel. Rezoluţia aparatului este de 2400×2400 dpi şi viteza de până la 70 pagini pe minut – color şi 75 ppm – alb-negru.

Combinaţia dintre tonerul Xerox Emulsion Aggregation (EA) cu punct scăzut de topire si registraţia de +/- 1.2 mm faţă-spate, împreună cu SIQA Simple Image Quality Adjustment va ajuta la realizarea aceleaşi calităti de la prima până la ultima pagină tiparită.

Beneficiind de sistemul de operare ConnectKey, echipamentul oferă în premieră pentru aceasta clasă si acces la Xerox App Gallery, cu aplicatii care includ Dropbox, Microsoft One Drive, Microsoft Office 365 etc., pentru a putea scana direct din cloud, simplifica procesele de lucru şi automatiza operaţiunile.
Xerox PrimeLink se alătură clubului Xerox de echipamente ce pot imprima cu toner alb pe media (hârtie) specială (neagră, roşie etc).

Pe langa Xerox Iridesse şi Xerox Igen 5, noul echipament Xerox PrimeLink, dotat cu Kitul de Tonere VIVID, vă permite tipărirea cu alb la un preţ competitiv atât de achiziţie a echipamentului, cât şi în vanzarea finală de produse către client: creează invitaţii de nuntă unice, cutii de cadou pentru inele, cutii pentru flori, coperţi de carte, meniuri restaurant, felicitări, calendare şi multe altele.

Informații suplimentare

Categorie

Prese digitale / Producție

Caracteristici

Aplicații smart, Banner, Culori Fluorescente, Print cu alb, Print cu Auriu, Argintiu, Transparent, Alb

Capabilitate color

Color

Format pagină

A3, A4, SRA3

Brosura Xerox PrimeLink C9065 C9070

Descarcă