Xerox VersaLink B7125 – Imprimantă multifuncțională A3 alb-negru

 • Copiere, imprimare, scanare, fax (opțional), e-mail și cloud
 • Interfață pentru utilizator intuitivă de tip tabletă
 • Acces la Xerox App store
 • Viteză: Până la 25 ppm
 • Volum lunar: Până la 107.000 pagini (B7125); Până la 129.000 pagini (B7130); Până la 135.000 pagini (B7135)
 • Unitate hard disc / Procesor / Memorie: 320 GB (opțional) /1,05 GHz Dual Core / 4 GB de memorie
 • Conectivitate: Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 3.0, Wi-Fi® şi Wi-Fi Direct® cu kitul opţional Wi-Fi, NFC
 • Rezoluţie de copiere şi de imprimare: Copiere: până la 600 x 600 dpi; Imprimare: până la 1200 x 1200 dpi
 • Imprimarea primei pagini: 6,2 secunde alb-negru (B7125); 5,2 secunde alb-negru (B7130); 4,8 secunde alb-negru (B7135)

Descriere

Imprimantă multifuncțională A3 monocrom (alb-negru) – înlocuieşte Xerox VersaLink B7025

Ca partener autorizat Xerox în România, Roxer deține toate resursele necesare pentru a garanta o investiție eficientă pe termen lung. De ce spunem că oferta noastră este imbatabilă? Dincolo de prețul competitiv, pachetul pe care Roxer îl propune clientului este unul complet:

 • vânzare consultativă
 • abordare personalizată în funcție de specificul companiei
 • o gamă completă de soluții de imprimare
 • livrare gratuită
 • instalarea profesională a echipamentului
 • variante multiple de finanțare
 • service în garanție și post-garanție.

Pentru acest tip de imprimantă, transportul este gratuit oriunde în țară, iar instalarea se face de către ingineri autorizați Xerox, pentru a ne asigura că echipamentul funcționează la parametrii ideali.

Colaborarea noastră nu se oprește în momentul vânzării. Oferim suport atât hardware, cât și software, printr-un service autorizat de compania Xerox și ingineri de service pregătiți să intervină atât fizic, la sediul clientului, cât și remote, prin telefon sau online.

ASISTENT PENTRU BIROU

Echipamentul multifuncțional monocrom Xerox VersaLink B7125, cu tehnologie Xerox® ConnectKey®, conectat la serviciile cloud, compatibil cu dispozitive mobile și aplicații, ușor de personalizat, este asistentul de care aveți nevoie în spațiul de lucru modern.

Alimentatorul de documente automat față-verso, cu o trecere (DADF) de 130 de coli, economisește timp prin scanarea simultană a ambelor fețe ale documentelor cu două fețe, la viteze de 80 imagini pe minut (ipm). Capacitatea mare de alimentare cu hârtie sporește productivitatea, în special pentru sarcinile care necesită loturi mari de documente scanate sau copiate.

Interfața cu utilizatorul este un ecran tactil intuitiv, de tip tabletă, de 7 inchi, înclinabil, care vă permite să efectuați sarcini din doar câteva atingeri fără efort și vă permite să vă personalizați experiența.

SUSTENABILITATE FĂRĂ COMPROMISURI

Toate dispozitivele VersaLink îndeplinesc sau depășesc cele mai stricte standarde de sustenabilitate recunoscute la nivel global, inclusiv EPEAT și ENERGY STAR®, oferind beneficii pentru mediu fără a fi nevoie să faceți compromisuri în ceea ce privește performanța sau calitatea.

BUN VENIT, REZILIENȚĂ DIGITALĂ

Traducător. Corector. Verificator de formulare. Digitalizator. VersaLink facilitează abordarea chiar și celor mai dificile provocări. Fiți pregătit să accesați un portofoliu din ce în ce mai bogat de aplicații găzduite în cloud și posibilitatea de a adapta soluțiile pentru necesitățile specifice prin programul Xerox Partners. Iar cu accesul la platforma Xerox® Workflow Central, o soluție bazată pe cloud care face simplă convertirea fișierelor fizice și digitale în formate utilizabile, direct de la interfața cu utilizatorul VersaLink, chiar și procesele de lucru complicate sunt simple. Vă ajută să profitați la maximum de asistentul dumneavoastră pentru locul de muncă, astfel încât să rămâneți productiv și în siguranță, atât de la birou cât și în deplasare.

Consumabile de mare capacitate:

Toner Black de start – până la 15000 de pagini A4

Toner Black de mare capacitate – până la 34.300 pagini A4

Cilindru 80.000 pagini

Informații suplimentare

Capabilitate color

Alb negru

Categorie

Multifuncționale

Format pagină

A3, A4

Grosimea hârtiei

≤300 gsm

Viteză imprimare

>20 PPM, >25 PPM, >30 PPM, >35 PPM

Pagini tipărite lunar

10.000-20.000

Cere o ofertă

Brosura Xerox VersaLink B7125

Descarcă

Din aceeași serie